Menighedsrådsvalg 2016

Hvad laver et menighedsråd? Og hvilken indflydelse har du som menighedsrådsmedlem på, hvad der skal ske i din lokale kirke? Få en teaser her!

Hør menighedsrådsformand Anne Kathrine Pradel Skifter, Stubberup Kirke, fortælle om kirkens rolle i det lokale fællesskab.

Hør menighedsrådsmedlem Jeppe Lønne Madsen, Fraugde Sogn, fortælle om at få indflydelse på kirkens penge.

Hør Lærke Rose Kamp Eriksen, menighedsrådsmedlem i Hans Egedes Kirke i Aalborg, fortælle om sine erfaringer med at være ung i et menighedsråd.

Hør menighedsrådsmedlem Mikael Holt, Ellevang Kirke, fortælle om sine erfaringer med præsteansættelse og kimerlaug.

Hør menighedsrådsformand på Dorthe Esbjørn Holck, Løjt Kirkeby kirke, fortælle om at være en del af et fælleskab og et lokalsamfund.