Visuel identitet

I december 2012 fik folkekirken et fælles logo, som alle i folkekirken kan bruge. Folkekirkens logo findes i 8 forskellige farver og en regnbuefarvet version. Se dem alle i menuen Logo materialer. Og kig i Om projektet, som fortæller om tankerne bag og arbejdet med at finde frem til netop dette logo for folkekirken.

Her er også Designmanualen med vejledning til, hvordan elementerne kan bruges. Desuden filer til print af plakater, salmeark og en tryk-fil til et julekort. 
Hent filerne her.

Folkekirkens Grafiske Værktøjskasse kan man fremstille tryksager som plakater, brevpapir, telegrammer, foldere mm, i skabeloner, som er lette at bruge. Der er også en billeddatabase med foto og grafik, som kan bruges frit i materialerne. I juni 2013 har præster og sogne fået tilsendt deres brugernavne og password, som skal bruges til at logge ind i Værktøjskassen. Gå til Folkekirkens Grafiske Værktøjskasse her.Alle sogne, provstier, stifter og institutioner i folkekirken og folkekelige organisationer (organiseret i FKOF) må anvende folkekirkens logo. Logoet og den visuelle identitet, som udfoldes i Folkekirkens Grafiske Værktøjskasse, er et tilbud til alle i folkekirken. Det er frivilligt, om man vil bruge det.


Arbejder du med kommunikation i folkekirken og har du ønsker til den grafiske værktøjskasse, så skriv til os på support@folkekirken.dk 

Forskellige udgaver: