Liturgiarbejde
Sådan kan du deltage

Sådan kan du deltage i debatten

I hele landet vil der blive arrangeret konferencer og debataftener, hvor gudstjenestens liturgi sættes til debat. Det sker i efteråret 2019 og hele 2020.

På grund af coronaepidemien  er debatfasen forlænget til d. 26. marts 2021, som nu er frist for indlæg til biskoppernes mailadresse folkekirkensliturgi(at)km.dk.

Opdateres

13. marts: Liturgikonference om dåb og nadver - Menighedsfakultetet

28. marts 2020: Konference - Københavns Stift. (AFLYST)

25. april 2020: Landsdækkende konference på Fyn (for indbudte deltagere)

KONFERENCEN ER UDSKUDT TIL 16. JANUAR 2021.

Arrangementer med "Liturgikaravanen" i Fyens Stift (UDSKUDT)

Middelfart Provsti: Onsdag 4. marts fra 17 – 20.30. Middelfart sognegård, Algade 7, 5500 Middelfart

Kerteminde og Nyborg Provsti: Onsdag den 11. marts fra 17 – 20.30

Hjallese og Sankt Knuds Provsti: Onsdag den 18. marts fra 17 – 20.30, Domkirken, Sankt Knuds Salen

Send dit bidrag

Alle er velkomne til at indsende kommentarer, forslag og overvejelser om folkekirkens liturgi frem til og med den 26. marts 2021 til folkekirkensliturgi@km.dk.

Alt bliver hørt og læst og samlet op af de tre biskopper Elof Westergaard, Marianne Christiansen og Tine Lindhardt. Det vil blive fremlangt på bispemøde i oktober 2020, hvor biskopperne vil tage fat på overvejelser om, hvad der videre skal ske.

Materialer til sognene

Find samtalekort, rapporter og andre materialer til arbejdet med folkekirkens liturgi i Materialebanken.