Ledige stillinger
Journalist barselsvikar

Journalist til folkekirken.dk

Kan du skrive nyheder, der fænger; folde fakta ud i levende historier og løfte kommunikationen i en stor decentral organisation? 

Om jobbet

Folkekirken.dk søger en journalist, som både kan formidle hurtige nyheder og tankevækkende fordybelsesstof fra folkekirken. Stillingen, som er et barselsvikariat, giver nært samarbejde om formidling af folkekirkens arbejde, medlemskommunikation og kampagner med vores videojournalist, SoMe-medarbejder og journalist.

Om dig

  • Du er journalist eller har en anden kommunikationsuddannelse
  • Du har erfaring med at finde og formidle relevante nyheder
  • Du har stærke samarbejdsevner og godt kendskab til folkekirken
  • Du sætter en ære i at formidle komplekst stof uden at forsimple
  • Du sætter pris på at arbejde selvstændigt og fleksibelt

Om os

Folkekirken.dk er folkekirkens officielle hjemmeside. Med udgangspunkt i den arbejder vi med kirkens synlighed og nærvær, især på digitale medier. Vi arbejder tværmedialt med at formidle viden og inspiration og igangsætte samtaler om kirke, kristendom og eksistens. Vores opgave er at vise folkekirkens relevans for den enkelte og at synliggøre kirkens bidrag til kultur og samfund i offentligheden. Vi er et lille og dynamisk team, som lægger strategier og udvikler koncepter i fællesskab, sparrer med hinanden og samarbejder bredt med andre i folkekirken.
 

Ansættelse og løn

Folkekirken.dk har kontor i Aarhus, hvor vi bor dør om dør med Folkekirkens ITs udviklings- og supportafdeling. Stillingen, som er et barselsvikariat på fuld tid med tiltrædelse 1.4. eller snarest muligt, løber til 1.10.2019 med mulighed for forlængelse. Løn efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktør Ellen Aagaard Petersen på eap@km.dk

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Send din ansøgning, CV og gerne eksempler på dit arbejde til redaktør Ellen Aagaard Petersen på eap@km.dk senest tirsdag den 26. marts 2019 kl. 12.00. Skriv ”Ansøgning: Journalist” i emnefeltet. Vi indkalder til samtaler sidst i uge 13 og ønsker stillingen besat snarest muligt.