Folkekirkens logo
Logo materialer

Folkekirkens visuelle identitet

Designmanual

Klik her for at hente designmanualen ned. I dokumentet får du vejledning og inspiration til, hvordan du benytter grafikken.

Introduktion

Vi vil her hjælpe dig med at finde de filer, som du skal bruge til dine forskellige kommunikationsopgaver. Filerne er lavet med henblik på anvendelse i MS Office programmer (fx Word), til tryksager og på elektroniske medier (fx hjemmesider).

Du kan vælge at klikke gennem mapperne med de forskellige filer for at finde præcis den fil, du har behov for, eller hente de samlede grafik pakker ned i ZIP filer, som du også finder her under. På denne side kan du i højre kolonne også finde en nøgle til mappe- og filnavne, så du nemmere kan navigere i filmapperne.

Filer til MS Office

Når du arbejder med MS Office programmer, skal du bruge filerne i .png format. Filerne kan skaleres op til 600% uden at miste kvalitet. Farvesystemet er RGB.

Filer til web

Når du arbejder med opgaver til elektroniske medier, fx webgrafik til hjemmesider, skal du bruge filerne i .jpg format. Filerne kan skaleres ned uden at miste kvalitet. Farvesystemet er RGB.

Filer til tryk

Når du arbejder med opgaver til tryk, skal du bruge filerne i .eps format. Filerne ligger som vektorgrafik og kan skaleres ubegrænset op eller ned uden at miste kvalitet. Du skal almindeligvis bruge farvesystemet CMYK til alle former for tryksager. Farvesystemet Pantone anvender du bl.a. til silketryk og til tryksager, hvis du bruger færre end 4 farver.
Vær opmærksom på, at du kan opleve problemer med at hente logomaterialer i .eps-format. I det tilfælde anbefaler vi, at du beder din trykker om at hente det logomateriale, du skal bruge, direkte fra 'box':
 

  
Logo:  Logo (FOLKEKIRKEN )
Logo_EDA: Logo (EN DEL AF FOLKEKIRKEN )
Bom: Bomærke
GraElem: Grafisk element
 
S: Standard version (ensfarvet)
R: Regnbue version (multifarvet)
  
C:  Centreret 
H:  Højrestillet 
V:  Venstrestillet 
  
Neg:  Negativ (farvet baggrund)
Pos:  Positiv
  (JGP: hvid baggrund PNG : transparent baggrund)
  
XL: Stor størrelse
M: Mellem størrelse
Sm: Lille størrelse
Smplus: Lille størrelse / skalerbart
  
CMYK : Tryk: Cyan, magenta, gul og sort 
PANTONE : Tryk: Pantone farvesystem 
RGB: Web: Rød, grøn, blå