Sociale medier
Video-julehilsen

Sig glædelig jul med en video

Fortæl det med video. På Facebook kan det være en god strategi at bruge netop levende billeder. Se blot på din private Facebookside og tæl op, hvor ofte du fristes til at klikke på en video fremfor en statusopdatering med tekst.

På folkekirken.dk har vi netop lagt sidste hånd på årets videojulehilsen, som vi her deler med jer. Igen i år bruger vi humor til at fortælle historien om, hvorfor vi fejrer jul - og denne gang har vi inviteret skuespilleren Jonas Schmidt med i projektet.

Du kan se og dele både den nye og sidste års julehilsen herunder. Når du afspiller videoen kommer en delefunktion frem. Klik "share" og brug herefter Facebookikonet til at dele videoen på Facebook. Du kan også dele videoen ved at kopiere linket og indsætte det direkte i en statusopdatering på din kirkes Facebookside.

Udover de to videojulehilsner, har vi også lavet en række andre videoer, der egner sig til at blive delt på sociale medier i december. Eksempelvis videoklip om advent og Luciadag. Du kan se og dele dem fra artiklen web-tv til din kirkes hjemmeside.

Paster Johannes Schmidt synger for

Folkekirken.dks nye video-julehilsen. Mød pastor Johannes Schmidt, der synger "Et barn er født i Bethlehem" for børn i Aarhus Domkirke.

Jul på Facebook

Se og del denne moderne genfortælling af julevangeliet, som det kunne have udspillet sig, hvis Jesus var blevet født i en Facebooktid. "Jul på Facebook" er allerede blevet set af over 300.000 danskere.

Her finder du flere videoklip

Du kan finde mange flere videoklip til Facebook i vores web-tv-player. Her er videoer om kirkens højtider, livsbegivenheder og aktuelle begivenheder. Se og vælg her.