Fortsæt til hovedindholdet
Sorg
Podcasts om sorg

Podcast om sorg

Folkekirken.dk og Aalborg Stift har produceret en række podcasts om emnet sorg. Find dem her på siden. Skal besøgende kunne høre podcast direkte på din kirkes hjemmeside? Det er ret enkelt. Læs her, hvordan du gør.

Der er flere måder, man kan få adgang til folkekirkens podcasts. De ligger i forvejen på diverse podcast-apps, og du kan altid nævne dette på kirkens hjemmeside, facebook osv. 

Du kan også linke direkte til folkekirken.dks podcast-sider. Eller du kan lægge podcast-playeren ind på kirkens hjemmeside. Så kan læseren afspille podcasten direkte fra kirkens hjemmeside. Læs her, hvordan du gør:

Podcasten 'Døde forældres klub'

Vi kan ikke bringe de døde tilbage til livet, men vi kan insistere på at tale om dem. Og det gør podcasten Døde Forældres Klub, der sætter spot på, hvordan det er at miste en forælder alt for tidligt i livet. Om traumet, ensomheden, berøringsangsten og den hjemløse kærlighed. 

Lyt til podcasten her

Podcasten Døde Forældre Klub ligger på podcasttjenester som iTunes og Podbean, som de fleste bruger i forvejen. Men I kan også lægge podcasten direkte på jeres hjemmeside, så man finder den, når man besøger sin sognekirke på nettet. 

Kopier html-koden neden for ind på hjemmesiden (hvis du ikke har prøvet det før, ved hjemmesidens webmaster eller jeres hjemmesideleverandør helt sikkert, hvordan man gør). Så dukker podcasten op på siden.

<iframe src="https://widget.spreaker.com/player?show_id=4204472&theme=light&playlist=show&playlist-continuous=false&autoplay=false&live-autoplay=false&chapters-image=true&episode_image_position=right&hide-logo=false&hide-likes=false&hide-comments=false&hide-sharing=false&hide-download=true" width="100%" height="350px" frameborder="0"></iframe>

Sådan kommer det til at se ud:

Podcasten 'Cilles Sidste dag'

Podcastserien 'Cilles sidste dag' er en mors fortælling om den knusende sorg over at miste sin datter på tragisk vis. Men det er også en historie om at insistere på at skabe et meningsfuldt og rigt liv, på trods.

Lyt til podcasten her

Podcasten Cilles sidste dag ligger på podcasttjenester som iTunes og Podbean, som de fleste bruger i forvejen. Men I kan også lægge podcasten direkte på jeres hjemmeside, så man finder den, når man besøger sin sognekirke på nettet. 

Kopier html-koden neden for ind på hjemmesiden (hvis du ikke har prøvet det før, ved hjemmesidens webmaster eller jeres hjemmesideleverandør helt sikkert, hvordan man gør). Så dukker podcasten op på siden.

<a class="spreaker-player" href="https://www.spreaker.com/e/grJYt8k5WG8v--46828250" data-resource="episode_key=grJYt8k5WG8v--46828250" data-width="100%" data-height="400px" data-theme="dark" data-playlist="show" data-playlist-continuous="true" data-chapters-image="true" data-episode-image-position="right" data-hide-logo="true" data-hide-likes="false" data-hide-comments="false" data-hide-sharing="false" data-hide-download="true" data-cover="https%3A%2F%2Fd3wo5wojvuv7l.cloudfront.net%2Fimages.spreaker.com%2Foriginal%2F5c4f482ba0596a14917f4c52adbc079a.jpg">Listen to "1:6 - Sommerfuglen flyver igen" on Spreaker. <script async src="https://widget.spreaker.com/widgets.js"></script></a>

Sådan kommer det til at se ud:

Podcasten 'Sjælesorg'

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen og er de samtaler, du kan have med en præst, om lige præcis det, du går og tumler med. At dele sine tanker med en, der gerne vil lytte, kan nemlig være en lettelse i sig selv. I podcasten 'Sjælesorg' kan du lytte med, mens et menneske som dig selv får sjælesorg. Podcasten er lavet i samarbejde med Sjælesorg på nettet.

Lyt til podcasten her

Podcasten Sjælesorg ligger på podcasttjenester som iTunes og Podbean, som de fleste bruger i forvejen. Hvis I som kirke vil give podcasten interesserede, kan I linke til folkekirken.dk/sjaelesorg. Men I kan også lægge podcasten direkte på jeres hjemmeside, så man finder den, når man besøger jeres sognekirke på nettet. 

Kopier html-koden neden for ind på hjemmesiden (hvis du ikke har prøvet det før, ved hjemmesidens webmaster eller jeres hjemmesideleverandør helt sikkert, hvordan man gør). Så dukker podcasten op på siden og bliver automatisk opdateret med nye afsnit, når vi udgiver dem.

<a class="spreaker-player" href="https://www.spreaker.com/show/sjaelesorg" data-resource="show_id=4745921" data-theme="light" data-autoplay="false" data-playlist="show" data-cover="https://d1bm3dmew779uf.cloudfront.net/cover/832e1c10bec212670432d526435b37e0.jpg" data-width="100%" data-height="400px">Listen to "Sjælesorg" on Spreaker.</a><script async src="https://widget.spreaker.com/widgets.js"></script>

Sådan kommer det til at se ud: