Pressekontakt
Find din kilde

Find din kilde

Folkekirken er fuld af gode historier. Og folkekirken.dk hjælper gerne med at finde gode kilder. Om det så drejer sig om en ekspert i kirkens struktur, en præst, der gør noget helt særligt i forbindelse med bryllupper, eller gode kilder til en ny vinkel på den obligatoriske påskehistorie.

Rundt omkring i landet sidder et væld af gode kilder, der hver dag beskæftiger sig med kirke og kristendom, og som er eksperter i folkekirken og dagligt arbejder med danskernes tro.

Vi kender den kirkelige verden godt, og hjælper dig gerne med at finde frem til den rette kilde eller ekspert til netop din historie. Lige meget om det er i forbindelse med en aktuel sag eller til baggrund.

Kontakt folkekirken.dk
presse@folkekirken.dk
Telefon 2037 6095

Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd varetager folkekirkens officielle kontakt til andre kristne kirker i Danmark og i udlandet. De kan hjælpe med baggrundsviden og kilder i forbindelse med mellemkirkeligt arbejde, fx om EU og religion, trosfrihed og forfulgte kristne, internationalt samarbejde på tværs af kirkeskel eller migrantmenigheder i Danmark.

Kontakt
Tlf.: 3311 4488
E-mail: interchurch@interchurch.dk

Find fagrelevante medarbejdere her.

Folkekirke og Religionsmøde

Folkekirke og Religionsmøde arbejder med at styrke den danske folkekirkes møde med andre religioner og livstydninger i Danmark. Folkekirke og Religionsmøde kan hjælpe med baggrundsviden og kilder i forbindelse med folkekirkens netværk og relationer med andre religioner.

Kontakt 
Tlf.: 3838 4991
E-mail: mail@religionsmoede.dk

Danske Sømands- og Udlandskirker, DSUK

Danske Sømands- og Udlandskirker, DSUK, er folkekirken for danske statsborgere i udlandet,­ fx søfarende, udstationerede, emigranter, au pairs, studerende og turister. DSUK kan hjælpe med baggrundsviden og kilder i forbindelse med danske kirker og kirkegængere uden for landets grænser. 

Kontakt Anne Meldgaard, redaktør og kommunikationsmedarbejder
Tlf.: +45 7026 1828
E-mail: nyt@dsuk.dk

Landsforeningen af Menighedsråd

Landsforeningen af Menighedsråd er interesseorganisation for landets knap 1800 menighedsråd. Landsforeningen rådgiver medlemmerne i deres daglige arbejde og arbejder for menighedsrådenes interesser i mange forskellige sammenhænge.

Kontakt Jesper Moll, kommunikationschef
Tlf.: 8732 2133 / 6120 1870
E-mail: jm@menighedsraad.dk