Fortsæt til hovedindholdet
Fest og familie
Efter festen
Konfirmand med blomster og gaver

Efter festen

Du har glædet dig i månedsvis og pludselig er både konfirmationsfesten og blå mandag overstået. Forhåbentlig har det været nogle festlige dage, som du bliver glad af at tænke på. 

Konfirmeret og hva' så? 

Du vågner nok ikke op dagen efter din konfirmation og føler dig som et nyt eller voksent menneske. Men måske føler du, at din familie og dine gæster ser på dig med nye øjne. De så, at du blev konfirmeret, at du var midtpunkt, og måske ringer eller skriver de til dig efter festen og siger tak for sidst. På den måde træder du et skridt nærmere de voksnes rækker. Det er i hvert fald sikkert, at du ikke længere behøver føle dig som et lille barn. Nu er du en konfirmeret teenager!

Takkekort 

At sende takkekort til alle dem, som har givet dig en gave, er en gammel tradition. Det kan være et hyggeligt projekt efter konfirmationsfesten, og på den måde kan du sige tak for gaver og opmærksomhed til alle dine venner og din familie. Der er ingen regler for, hvordan man gør – du kan sende takkekort på mail, facebook eller med gammeldags post. Der er mange muligheder. Ofte vælger man et eller flere gode billeder fra festen til takkekortet. Dem som ikke har været med, vil sikkert gerne se, hvor fin du var på dagen.