Konfirmandtilmelding

Her kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Før du tilmelder dit barn, skal du undersøge kirkens aftaler om konfirmationsforberedelse.

Besøg din kirkes hjemmeside eller tag kontakt for at finde ud af, hvordan konfirmationsforberedelsen foregår lokalt. De fleste kirker har aftaler med de lokale skoler om fordeling af konfirmationshold og mange har et velkomst- eller tilmeldingsarrangement, som I naturligvis skal deltage i, selvom I benytter den digitale tilmelding her.

BEMÆRK: Digital konfirmandtilmelding er åben indtil
den 30. november 2020

Forældre kan derefter stadig tilmelde deres børn til konfirmationsforberedelse i 2020-2021 (med konfirmation i 2021) ved at henvende sig hos den kirke, barnet skal konfirmeres i.

Den 1. januar 2021 åbner den digitale konfirmandtilmelding igen, og forældre kan digitalt tilmelde børn til konfirmationsforberedelse i 2021-2022 (med konfirmation i 2022).

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale tilmelding kan benyttes mellem 1. januar og 30. november året før konfirmationen. Undersøg, hvornår der er frist for tilmelding i kirken, hvor dit barn skal gå til konfirmationsforberedelse.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til det, så kan du kontakte dit lokale sogn. Find kontaktoplysninger her.