Aktuelt
Dagens ord

Dagens ord

Dagens ord er en app, der retter sig mod det moderne menneske, som gerne vil have den kristne dimension med i hverdagen på en let tilgængelig måde.


I app' en er der fire dele, du kan dykke ned i: Dagens ord, Salmer, Bøn og Velsignelse.
 

 • Dagens ord 
  Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet.
 • Salmer
  Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer.
 • Bønner
  Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord.
 • Velsignelsen
  Læs og lyt til velsignelsen.

Om Dagens ord

Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Få Dagens ord på din hjemmeside

Dagens ord er i udgangpunktet en app. Men du kan også få Dagens ord til at ligge på din egen hjemmeside, nøjagtig som du ser den her på siden. Hvis du fx har ansvar for en kirkes eller organisations hjemmeside og gerne vil have nyt indhold hver eneste dag uden at røre en finger, kan du følge vejledningen her.


Få Dagens ord som app på din mobil

Hent Dagens ord som app til din smartphone.
App Store
Android (linket virker ikke i øjeblikket)

 
Virker Dagens ord ikke på din telefon?

Dagens ord blev udviklet som en projekt, der varede fra 2011 til 2015. Der er ikke længere nogen, som aktivt udvikler på app’en. Den er kun til de versioner, den i sin tid blev lavet kompatibel med. Så nyere udgaver af iOS og Android vil den desværre ikke virke på.

Du kan dog altid finde Dagens ord her på hjemmesiden og på Facebooksiden ’Dagens ord’.