Fortsæt til hovedindholdet
Næstekaffe
Petra Nagel: Identitet

Hvad hvis man er ganske almindelig?

Petra Nagel rusker ved det perfekte og pænhedskulturen. I fjernsynet og på Instagram smider hun forfængeligheden over bord og blotter sin usikkerhed og den filterløse hverdag.

Petra Nagel (th.) er journalist og vært på TV 2. Lisa Tikkanen Pagh (tv.) er sognepræst i Christianskirken i Lyngby.

I Næstekaffe taler hun med sognepræst Lisa Tikkanen Pagh om identitet, og om hvordan det indre - vores selvbillede og selvværd – hænger sammen med det ydre.

- I dag handler det om, hvor mange følgere du har, hvor mange likes du får og hvor fedt et liv, det ligner, du har på din Instagramprofil. Det er svært at poste et billede om, hvad sker der inde i mig, og at jeg faktisk er rigtig fin i den, jeg er, siger Petra Nagel, da de taler om forfængelighed.

Frygten for at blive afsløret

Fra DR3-programserierne ’Petra dater hele verden’, ’Petra elsker sig selv’ og ’Petra får en baby’ er hun kendt som en journalist, der ikke er bange for at vise sin sårbare side.

I podcasten åbner hun også op for sin usikkerhed, når hun fortæller Lisa Tikkanen Pagh om sit nye job som vært på TV 2-talkshowet ’Go' aften Live’:

- Jeg tænker til stadighed, hvornår bliver jeg afsløret? Hvornår finder I ud af, at jeg bare har snydt jer? At jeg selvfølgelig ikke skal sidde herinde i det her studie ved siden af Jes Dorph hver dag og sende det her daglige talkshow. Det er da klart, at jeg ikke er god nok eller dygtig nok til det, fortæller Petra Nagel.

Lyt til afsnittet ovenfor, eller download og tag det med dig.

Fakta om 'Næstekaffe':

  • 'Næstekaffe' er en podcastserie om håbet, om kærligheden, angsten og glæden, om sorgen og døden, men mest af alt om livet. Lyt med, når præsten byder en, du kender, på en kop helt almindelig filterkaffe og en samtale uden filter.
  • Find 'Næstekaffe' der, hvor du henter podcasts, og her på folkekirken.dk/naestekaffe