Materialer til medarbejdere
De syv dødssynder på kirkens hjemmeside

De syv dødssynder på kirkens hjemmeside

Skal besøgende kunne høre podcast direkte på kirkens hjemmeside? Det er ret enkelt og sådan her ser det ud.

Podcasten De syv dødssynder ligger på podcasttjenester som iTunes og Podbean, som de fleste bruger i forvejen. Hvis I som kirke vil give podcasten interesserede, kan I linke til folkekirken.dk/de-syv-doedssynder. Men I kan også lægge podcasten direkte på jeres hjemmeside, så man finder den, når man besøger jeres sognekirke på nettet. 

Kopier html-koden neden for ind på hjemmesiden (hvis du ikke har prøvet det før, så ved hjemmesidens webmaster eller jeres hjemmesideleverandør helt sikkert, hvordan man gør). Så dukker podcasten op på siden og bliver automatisk opdateret med nye afsnit, når vi udgiver dem.

<a class="spreaker-player" href="https://www.spreaker.com/show/de-syv-dodssynder" data-resource="show_id=4866093" data-theme="light" data-autoplay="false" data-playlist="show" data-cover="https://d1bm3dmew779uf.cloudfront.net/cover/fb104aad0fb248bc1e2360a7513d52ab.jpg" data-width="100%" data-height="400px">Listen to "De syv dødssynder" on Spreaker.</a><script async src="https://widget.spreaker.com/widgets.js"></script>

Sådan kommer det til at se ud:

Lyt til De syv dødssynder

Du kan lytte til 'De syv dødssynder', hvor du plejer at finde dine podcasts eller lige her.