Fortsæt til hovedindholdet
Folkekirken som arbejdsplads
Om kampagnen 2018

Om kampagnen

'Folkekirken - en arbejdsplads helt nede på jorden' er både en kampagne på sociale medier og en værktøjskasse til sogne, som skal rekruttere nye medarbejdere.

 

Gennem hele oktober 2018 satte vi fokus på folkekirken som arbejdsplads med en kampagne på sociale medier og en 'pakke' med redskaber og vejledinger til dig i sognet, som er med til at rekruttere og søge nye medarbejdere.

Arbejdsgruppen ’Folkekirken som arbejdsplads’, under Kirkeministeriet, ønsker med kampagnen at øge kendskabet til folkekirken som arbejdsplads. Folkekirken er en arbejdsplads med mange forskellige typer jobs. Derfor rummer den mange forskellige mennesker.

Mange ved ikke, at Folkekirken også er en arbejdsplads for personer uden teologisk eller musikalsk baggrund.

Uanset uddannelsesmæssig baggrund, alder eller interesse er arbejde i folkekirken en mulighed. Folkekirken er derfor et reelt alternativ, når man står overfor karriereskift/jobskifte.

Kampagnens materiale er udarbejdet i den hensigt at få jobsøgende til at se i folkekirkens retning, når de leder efter nyt job. Folkekirkens værdier kan meget vel vise sig at passe til det, de ønsker sig af en ny stilling.

På de følgende sider findes en guide til, hvordan I som kirke/organisation kan bruge kampagnens materiale på de sociale medier, i jeres kirke eller på opslagstavler i jeres nærområde.