Fortsæt til hovedindholdet
Folkekirkens logo
Logomaterialebank

Logomaterialebank

I denne logomaterialebank finder du et bredt udvalg af folkekirkens logomateriale.
Hvis du ikke kan finde det logomateriale, du skal bruge, så send en mail til redaktionen: redaktion@folkekirken.dk, så uploader vi det til dig her.
 

Materialerne er lavet til anvendelse hhv. i Microsoft Office-programmer (f.eks, Word og Publisher), på elektroniske medier (f.eks. hjemmesider eller SoMe) samt til tryksager.

Filer til Office Når du arbejder med MS Office-programmer, skal du bruge filerne i .png format. Filerne kan skaleres op til 600% uden at miste kvalitet. Farvesystemet er RGB.

Filer til web Når du arbejder med opgaver til elektroniske medier, f.eks. webgrafik til hjemmesider, skal du bruge filerne i .jpg format. Filerne kan skaleres ned uden at miste kvalitet. 
Farvesystemet er RGB.

Filer til tryk Når du arbejder med opgaver til tryk, skal du bruge filerne i .eps format. Filerne ligger som vektorgrafik og kan skaleres ubegrænset op eller ned uden at miste kvalitet. Farvesystemet er CMYK , som man bruger til former tryksager. 
NB! Du kan ikke åbne eps-filer på en kirkenet-pc. Få enten din grafiker eller anden til det, når din kirke skal bestille tryk af materialer.

Tryk på link for at læse mere om brug af logomaterialerne i designmanualen.