Konfirmandtilmelding

Her kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Før du tilmelder dit barn, skal du undersøge kirkens aftaler om konfirmationsforberedelse.

Besøg din kirkes hjemmeside eller tag kontakt for at finde ud af, hvordan konfirmationsforberedelsen foregår lokalt. De fleste kirker har aftaler med de lokale skoler om fordeling af konfirmationshold og mange har et velkomst- eller tilmeldingsarrangement, som I naturligvis skal deltage i, selvom I benytter den digitale tilmelding her.

BEMÆRK: Digital konfirmandtilmelding lukket for 2019

Forældre kan stadig tilmelde børn til konfirmationsforberedelse i 2019-2020 (med konfirmation i 2020) ved at henvende sig hos den kirke, barnet skal konfirmeres i. Det er kun den digitale tilmelding, der er lukket.

1. januar 2020 åbner den digitale konfirmandtilmelding igen, og forældre kan digitalt tilmelde børn til konfirmationsforberedelse i 2020-2021 (med konfirmation i 2021).

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale tilmelding kan benyttes mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen. Undersøg, hvornår der er frist for tilmelding i kirken, hvor dit barn skal gå til konfirmationsforberedelse.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til det, så kan du kontakte dit lokale sogn. Find kontaktoplysninger her.