Konfirmandtilmelding

Her kan du med NemID tilmelde dit barn til konfirmations- forberedelse og konfirmation.
Før du tilmelder dit barn, skal du undersøge kirkens aftaler om konfirmationsforberedelse.

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

I kan benytte den digitale tilmelding mellem 1. januar og 30. november året før konfirmationen. Undersøg, hvornår der er frist for tilmelding i kirken, hvor dit barn skal gå til konfirmationsforberedelse.

Hvis I har brug for at tilmelde jeres barn senere, eller behøver hjælp til det, så kan I kontakte dit lokale sogn. Find kontaktoplysninger her.

Besøg jeres kirkes hjemmeside eller tag kontakt til kirkekontoret for at finde ud af, hvordan konfirmationsforberedelsen foregår lokalt.

De fleste kirker har aftaler med de lokale skoler om fordeling af konfirmationshold og mange kirker har et velkomst- eller tilmeldingsarrangement, som I naturligvis skal deltage i, selvom du benytter den digitale tilmelding her.